Στην Intralot επιστρέφει ο ΟΠΑΠ για τη διεξαγωγή των αριθμολαχείων ΛΟΤΤΟ και ΚΙΝΟ

Στην Intralot επιστρέφει ο ΟΠΑΠ για τη διεξαγωγή των αριθμολαχείων ΛΟΤΤΟ και ΚΙΝΟ

Η συμφωνία αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την INTRALOT γιατί αποτελεί έμπρακτη εμπιστοσύνη στις τεχνολογικές δυνατότητες της εταιρείας

Στην Intralot επιστρέφει ο ΟΠΑΠ για τη διεξαγωγή των αριθμολαχείων ΛΟΤΤΟ και ΚΙΝΟ
Στην Intralot... επιστρέφουν τα αριθμολαχεία Λόττο και Κino του ΟΠΑΠ, όπως προβλέπει συμφωνία μεταξύ των δυο εισηγμένων εταιρειών. Η συμφωνία αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την INTRALOT γιατί αποτελεί έμπρακτη εμπιστοσύνη στις τεχνολογικές δυνατότητες της εταιρείας.

Η απόφαση λήφθηκε από τον ΟΠΑΠ προκειμένου να λειτουργήσουν ευχερέστερα τα παιχνίδια κάτω απο την δοκιμασμένη λειτουργία και την εξυπηρέτηση που είχαν τα πρακτορεία απο την Intralot. Τα έσοδα των αριθμολαχείων αποτελούν πάνω απο το 50% των εσόδων. Στο 9μηνο φθάνουν τα 606 εκατ. ευρώ, ενω στο τρίμηνο ήταν 193 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα, με πληροφορίες απο παράγοντες της αγοράς η επιστροφή της Intralot κρίθηκε επιβεβλημένη δεδομένου ότι, η συνεργασία με τον έτερο προμηθευτή θα δημιουργούσε προβλήματα τα οποία θα ήταν ανεπανόρθωτα σε επίπεδο εσόδων. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η συνεργασία να προχωρήσει και στα μηχανήματα αυτόματης εξυπηρέτησης καθώς έχουν διαπιστωθεί δυσλειτουργίες σε ότι αφορά το δίκτυο το οποίο σε κάποιες στιγμές διακόπτεται με συνέπεια την απώλεια εσόδων.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν που εξέδωσε η Intralot για την επέκταση της συνεργασίας της με τον όμιλο ΟΠΑΠ τον τομέα των αριθμολαχείων, το νέο συμβόλαιο έχει τριετή διάρκεια και περιλαμβάνει τη δυνατότητα του ΟΠΑΠ να ανανεώσει για δύο επιπλέον έτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης