«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» απαντά το υπ. Οικονομικών στην Νέα Δημοκρατία

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» απαντά το υπ. Οικονομικών στην Νέα Δημοκρατία

«Από ποιες δαπάνες θα περικόψει για να μειώσει τους φόρους;», ρωτά την αξιωματική αντιπολίτευση

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» απαντά το υπ. Οικονομικών στην Νέα Δημοκρατία
Η Νέα Δημοκρατία δεν απαντά σε τίποτα και δεν έχει τίποτα να αντιπροτείνει, σχολιάζει το υπουργείο Οικονομικών σε «άτυπη ενημέρωση» σχετικά με την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης
για τον
Προϋπολογισμό του 2018, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Κλείσιμο
«Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στις Επιτροπές, δίνεται μία ακόμη ευκαιρία στην Αντιπολίτευση να αποκαλύψει την ατζέντα της και να απαντήσει στο ερώτημα που επανειλημμένως έχει θέσει ο υπουργός Οικονομικών στον αρχηγό της: Από ποιες δαπάνες θα περικόψει για να μειώσει τους φόρους; Από την Παιδεία; Από την Υγεία; Από την ασφάλιση; Από το Δημόσιο;», αναφέρει το υπουργείο και η ανακοίνωση καταλήγει με το λατινικό «Hic Rodhus hic salta...», «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».


Ολόκληρη η ενημέρωση του υπ. Οικονομικών:
Στην ανακοίνωση που έσπευσε να εκδώσει η Νέα Δημοκρατία λίγο μετά την κατάθεση  του Προϋπολογισμού 2018 στη Βουλή, δεν απαντά ούτε σε ένα "και" της Εισηγητικής Έκθεσης και ανάλογα δεν έχει απολύτως τίποτε να αντιπροτείνει.

Αρκέστηκε, βεβαίως, σε μία επαναλαμβανόμενη κατακλείδα για την "ανάγκη νέας οικονομικής πολιτικής" και στην εξ ίσου πολιτικά απέλπιδα ευχολογία για «νέα πολιτική και νέα διακυβέρνηση». Γενικώς.

Όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στις Επιτροπές, δίνεται μία ακόμη ευκαιρία στην Αντιπολίτευση να αποκαλύψει την ατζέντα της και να απαντήσει στο ερώτημα που επανειλημμένως έχει θέσει ο υπουργός Οικονομικών στον αρχηγό της:

Από ποιες δαπάνες θα περικόψει για να μειώσει τους φόρους; Από την Παιδεία; Από την Υγεία; Από την ασφάλιση; Από το Δημόσιο;

Hic Rodhus hic salta...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης