Άνοδος 1% στη Wall Street

Άνοδος 1% στη Wall Street

Κέρδη με «οδηγό» την Boeing - Άνοδος 1,6% για τη μετοχή της μετά τα νέα συμβόλαια που έκλεισε με την αμερικανική κυβέρνηση για βαλλιστικά συστήματα

Άνοδος 1% στη Wall Street
Ανοδικά κινήθηκαν οι αμερικανικοί δείκτες την Τρίτη χάρη στα δημοσιεύματα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να βρει κοινό έδαφος για τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις με τη Γερουσία.

Ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,9% στις 21.899 μονάδες, με τη Boeing να καταγράφει τη μεγαλύτερη άνοδο. Ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 0,99% στις 2.452 μονάδες με «οδηγό» τις τεχνολογικές και χρηματοοικονομικές μετοχές, ενώ ο Nasdaq κατέγραψε άνοδο 1,36% στις 6.297 μονάδες.

Η μετοχή της Boeing έκλεισε με άνοδο 1,6% μετά τα νέα συμβόλαια που έκλεισε με την αμερικανική κυβέρνηση για βαλλιστικά συστήματα.

Στο επίκεντρο των επενδυτών βρίσκονται και οι κινήσεις των ομολόγων, ειδικά ενόψει της συνεδρίασης των κεντρικών τραπεζιτών μέσα στην εβδομάδα για την νομισματική πολιτική.

Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου ενισχύθηκε πάνω από 2 μονάδες στο 2,2% ενώ η απόδοση του 2ετούς ομολόγου ενισχύθηκε στο 1,329%.
Κλείσιμο

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης