Μοσκοβισί: «Συνεχίστε το... πετάλι»

Μοσκοβισί: «Συνεχίστε το... πετάλι»

Ακούστε τη συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου - Δηλώνει σίγουρος ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα στήριξης το 2018

Μοσκοβισί: «Συνεχίστε το... πετάλι»
Η Ελλάδα βρίσκεται σε «σημείο καμπή» χάρη σε «διάφορες σημαντικές και πολύ θετικές εξελίξεις» απ' την τελευταία φορά που επισκέφθηκα τη χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο, σημείωσε ο Επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν Πιερ Μοσκοβισί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε μετά τις συναντήσεις που είχε. 

Η σημερινή έκδοση ομολόγου αποτελεί «θετική ένδειξη», συνέχισε, προσθέτοντας ότι είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα στήριξης το 2018. 

Ωστόσο ο Επίτροπος Μοσκοβισί επέμεινε και στο ζήτημα της προσαρμογής λέγοντας πως η Αθήνα πρέπει να επιμείνει στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες και να εφαρμόσει το τελευταίο πακέτο δημοσιονομικών μέτρων που συμφωνήθηκαν με τους πιστωτές της.  
Κλείσιμο

«Πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα για την εμπιστοσύνη, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ποδήλατο γιατί αν σταματήσουμε θα πέσουμε...», είπε χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος επίτροπος. 


Ακούστε τη συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης