«Στασιμότητα» στη Wall Street

«Στασιμότητα» στη Wall Street

Σύμφωνα με τη δεύτερη καταμέτρηση του υπουργείου Εμπορίου, το αμερικανικό ΑΕΠ εμφάνισε ρυθμό ανάπτυξης 1,2% στο α' τρίμηνο του έτους, δηλαδή υψηλότερο σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμηση

«Στασιμότητα» στη Wall Street
Οριακές μεταβολές εμφάνισαν οι αμερικανικές μετοχές, με τους επενδυτές να εμφανίζονται απρόθυμοι να προχωρήσουν σε «επιθετικές» κινήσεις, είτε αυτές αφορούν αύξηση είτε μείωση θέσεων. 

Με οριακή πτώση 0,01% στις 21.080 μονάδες έκλεισε ο Dow Jones, μικρή άνοδος 0,03% στις 2.415 μονάδες για τον S&P 500 και κέρδη 0,08% στις 6.210 μονάδες.

Σύμφωνα με τη δεύτερη καταμέτρηση του υπουργείου Εμπορίου, το αμερικανικό ΑΕΠ εμφάνισε ρυθμό ανάπτυξης 1,2% στο α' τρίμηνο του έτους, δηλαδή υψηλότερο σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμηση, αλλά όχι εξίσου δυναμικό με αυτόν που είχε καταγραφεί στο δ' τρίμηνο του 2016.
Κλείσιμο

Μεικτά πρόσημα και για τις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, με την δεκαετία να υποχωρεί στο 2,24% και την διετία στο 1,297%.

Σημειώνεται ότι η Wall Street θα παραμείνει κλειστή τη Δευτέρα λόγω του εορτασμού της Memorial Day, κάτι το οποίο δικαιολογεί και τον σημερινό ιδιαίτερα χαμηλό όγκο συναλλαγών στην αμερικανική αγορά.

Πηγή Newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης