Τετραήμερο ανοδικό σερί στη Wall Street

Τετραήμερο ανοδικό σερί στη Wall Street

Σε μακροοικονομικό επίπεδο οι πωλήσεις νέων κατοικιών υποχώρησαν 11,4% τον Απρίλιο, με την πτώση τους να είναι υψηλότερη του αναμενόμενου, ενώ δυσάρεστο κλίμα και στην αγορά των ΗΠΑ προκαλεί το τρομοκρατικό κτύπημα στο Μάντσεστερ 

Τετραήμερο ανοδικό σερί στη Wall Street
Εντός περιορισμένης κλίμακας διακύμανσης κινήθηκε η αμερικανική αγορά, με την προσοχή των επενδυτών να στρέφεται στο ταξίδι του Ντόναλντ Τραμπ ανά την υφήλιο αλλά και στην επικείμενη κατάθεση του προϋπολογισμού των ΗΠΑ για το δημοσιονομικό έτος 2017-18.

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,21% στις 20.937 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με κέρδη 0,18% στις 2.398 μονάδες και ο Nasdaq με οριακή άνοδο 0,08% στις 6.138 μονάδες.

«Το ταξίδι του Τραμπ σαφώς βοηθά. Όχι τόσο γιατί κάνει κάτι σημαντικό αλλά απλά γιατί δεν έχει χρόνο να... προκαλέσει και άλλα προβλήματα», υποστηρίζει ο Randy Frederick, αντιπρόεδρος της μονάδας παραγώγων και trading της Charles Schwab.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον προϋπολογισμό ο Λευκός Οίκος στοχεύει στη μείωση κατά 3,6 τρισ. δολαρίων των ομοσπονδιακών δαπανών την επόμενη 10ετία, ενώ σε αυτόν θα περιλαμβάνονται και οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τη μείωση των φόρων για επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Σε μακροοικονομικό επίπεδο οι πωλήσεις νέων κατοικιών υποχώρησαν 11,4% τον Απρίλιο, με την πτώση τους να είναι υψηλότερη του αναμενόμενου, ενώ δυσάρεστο κλίμα και στην αγορά των ΗΠΑ προκαλεί το τρομοκρατικό κτύπημα στο Μάντσεστερ.

Ο δείκτης φόβου VIX διαμορφώθηκε στις 10,8 μονάδες.

Πηγή: Newmoney.gr






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης