Wall Street: Η απόσυρση του νομοσχεδίου για την Υγεία έφερε την πτώση

Wall Street: Η απόσυρση του νομοσχεδίου για την Υγεία έφερε την πτώση

Ο Dow Jones έκλεισε με απώλειες 0,3% στις 20.596 μονάδες - Ο S&P 500 έκλεισε με απώλειες 0,08% στις 2.343 μονάδες - Ο Nasdaq με άνοδο 0,19% στις 5.828 μονάδες

Wall Street: Η απόσυρση του νομοσχεδίου για την Υγεία έφερε την πτώση
Με μεικτά πρόσημα έκλεισε τελικά η Wall Street παρά τα κέρδη που κατέγραψε νωρίτερα, καθώς λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης στο Κογκρέσο ανακοινώθηκε η απόσυρση του νομοσχεδίου για τις μεταρρυθμίσεις στο αμερικανικό σύστημα υγείας.

Ο Dow Jones έκλεισε με απώλειες 0,3% στις 20.596 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με απώλειες 0,08% στις 2.343 μονάδες και ο Nasdaq με άνοδο 0,19% στις 5.828 μονάδες.

Αρχικά η ψηφοφορία είχε οριστεί για την Πέμπτη, αλλά καθυστέρησε καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι διαπίστωσαν ότι δεν είχαν συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους προκειμένου να εγκριθούν οι αλλαγές. Σήμερα αποσύρθηκε ολοκληρωτικά, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Οι Γερουσιαστές θα προχωρήσουν στη συζήτηση για τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις.

Κλείσιμο
Η τιμή του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου υποχώρησε κάτω από το 2,4%.

«Χωρίς ψηφοφορία οι επενδυτές αγοράζουν ομόλογα» σχολιάζει ο Ίαν Λίνγκεν, επικεφαλής στρατηγικής στην αγορά ομολόγων για την BMO Capital.

Σε μακροοικονομικό επίπεδο οι παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών ενισχύθηκαν 1,7% τον Φεβρουάριο, έναντι εκτίμησης των αναλυτών ότι θα εμφάνιζαν άνοδο 1,2%. Στις 55,3 μονάδες διαμορφώθηκε ο δείκτης μεταποίησης IHS Marktit PMI, αγγίζοντας το χαμηλότερο επίπεδο πέντε μηνών.

Οριακές μεταβολές για τον δείκτη δολαρίου, με το ευρώ να αγγίζει το 1,08 δολ. και το δολάριο να διαμορφώνεται κοντά στα 111 γεν.

Πηγή: www.newmoney.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης