Σταθεροποίηση μετά το sell-off στη Wall Street

Σταθεροποίηση μετά το sell-off στη Wall Street

Οι επενδυτές να συνεχίζουν να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους τόσο στις εξελίξεις αναφορικά με το σύστημα υγείας των ΗΠΑ και στις τιμές πετρελαίου 

Σταθεροποίηση μετά το sell-off στη Wall Street
Σε σταθεροποιητική τροχιά κινήθηκαν οι αμερικανικές μετοχές, μετά το χθεσινό sell-off, με τους επενδυτές να συνεχίζουν να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους τόσο στις εξελίξεις αναφορικά με το σύστημα υγείας των ΗΠΑ και τις προτάσεις που θα καταθέσει η κυβέρνηση Τραμπ όσο και στις αγορές πετρελαίου.

Ο Dow Jones έκλεισε με οριακές απώλειες 0,03% στις 20.661 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με άνοδο 0,19% στις 2.348 μονάδες και ο Nasdaq με άνοδο 0,5% στις 5.821 μονάδες.

«Μετά το χθεσινό εκτεταμένο sell-off είναι απόλυτα φυσιολογικό να πραγματοποιείται μία προσπάθεια σταθεροποίησης. Μένει να δούμε εάν θα είναι επιτυχημένη ή όχι», εκτιμά ο Bruce McCain, επικεφαλής επενδύσεων στην Key Private Bank.

Σημαντικές πιέσεις στο πετρέλαιο, που έκλεισε σε χαμηλό τεσσάρων μηνών.

Η τιμή του Brent για παράδοση Μαϊου υποχώρησε κατά 84 σεντς ή 1,7% στα 50,12 δολάρια το βαρέλι. Ενδοσυνεδριακά, η τιμή του υποχώρησε έως τα 49,71 δολάρια.
Κλείσιμο

Η τιμή του WTI για παράδοση Μαϊου υποχώρησε κατά 77 σεντς ή 1,6% στα 47,47 δολάρια το βαρέλι, ενώ ενδοσυνεδριακά έφτασε έως και τα 47,01 δολάρια.

Αρνητικές εξελίξεις και σε μακροοικονομικό επίπεδο, καθώς οι μεταπωλήσεις κατοικιών υποχώρησαν τον Φεβρουάριο 3,7%.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης