Athens Ledra: Χαμηλώνει το τίμημα στα 36,5 εκατ. η Alpha Bank

Athens Ledra: Χαμηλώνει το τίμημα στα 36,5 εκατ. η Alpha Bank

Πέραν του τιμήματος, ο επενδυτής θα πρέπει να προχωρήσει και σε εργασίες ανακαίνισης πέριξ των 10 εκατ. ευρώ - Ποιοι «παίκτες» της αγοράς εκδηλώνουν ενδιαφέρον

Athens Ledra: Χαμηλώνει το τίμημα στα 36,5 εκατ. η Alpha Bank
Χαμηλότερο τίμημα, με σχετικό αίτημα αδείας προέγκρισης που έχει υποβάλει προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ζητά η Alpha Bank για το πολύπαθο Athens Ledra της λεωφόρου Συγγρού, θέτοντας τώρα τον πήχη στα 36,5 εκατ. ευρώ, έναντι των 47,8 εκατ. ευρώ, που ζητούσε στους προηγούμενους πλειστηριασμούς.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εφόσον οριστικοποιηθεί η σχετική απόφαση, θα οριστεί και η ημερομηνία για τη διενέργεια νέου πλειστηριασμού, δεδομένου ότι οι προηγούμενες απόπειρες στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας μέσα στο 2016 δεν είχαν τελεσφορήσει, λόγω και της έλλειψης ενδιαφερομένων επενδυτών σε αυτά τα επίπεδα τιμήματος.

Η εξέλιξη αυτή, έρχεται ενώ έχουν διαψευστεί οι προσδοκίες για την εξεύρεση επενδυτή εκτός των διαδικασιών του πλειστηριασμού, όπως τουλάχιστον είχαν αφήσει να εννοηθεί εκπρόσωποι της πλευράς των ιδιοκτητών, ήτοι του ομίλου Παρασκευαϊδη. Οι τελευταίοι είχαν ενημερώσει τις εμπλεκόμενες πλευρές -εργαζομένους και πιστωτές- ότι είχαν έλθει σε αρχική συμφωνία με ενδιαφερομένους αγοραστές, εν προκειμένω Κινέζους επενδυτές, από τους οποίους μάλιστα ανέμεναν και την προκαταβολή του τιμήματος πριν το τέλος Δεκεμβρίου, κίνηση ωστόσο η οποία ουδέποτε πραγματοποιήθηκε.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης