«Μαχαίρι» 90% στα bonus στελεχών ετοιμάζει η Deutsche Bank

«Μαχαίρι» 90% στα bonus στελεχών ετοιμάζει η Deutsche Bank

Η τράπεζα ήλθε σε συμβιβασμό 7,2 δισ. δολ. με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, για την πώληση τοξικών στεγαστικών τίτλων 

«Μαχαίρι» 90% στα bonus στελεχών ετοιμάζει η Deutsche Bank
«Μαχαίρι» έως και 90% στα bonus των ανώτατων στελεχών της στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η γερμανική Deutsche Bank, σύμφωνα με το Spiegel.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερία, ο CEO της τράπεζας, Τζον Κράιαν, πιέζει για αναδιαρθρώσεις στο εσωτερικό του γερμανικού ομίλου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με υψηλά πρόστιμα κι ένα εύθραυστο -για τις τράπεζες- περιβάλλον στην Ευρώπη κι αλλού.

Η τράπεζα ήλθε σε συμβιβασμό 7,2 δισ. δολ. με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, για την πώληση τοξικών στεγαστικών τίτλων που οδήγησε, σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες και παρόμοιες πρακτικές από άλλες τράπεζες, στην χρηματοπιστωτική κρίση του 2008.

Η μείωση των bonus για το 2016 θα επηρεάσει εργαζόμενους που δεν έχουν υπογράψει συλλογικά συμβόλαια εργασίας, ενώ για ορισμένους έχουν προβλεφθεί ελκυστικά πακέτα αποζημιώσεων ώστε να αποφευχθούν οι μαζικές παραιτήσεις, αναφέρει το Spiegel.

Κλείσιμο
Πηγή: www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης