Τον Απρίλιο του 2018 ανοίγει ο «νέος Αστέρας»

Τον Απρίλιο του 2018 ανοίγει ο «νέος Αστέρας»

Mετά την επένδυση που στο σύνολό της θα ξεπεράσει τα 600 εκατ. ευρώ, την οποία δρομολογεί το τουρκο-αραβικό σχήμα των νέων επενδυτών

Τον Απρίλιο του 2018 ανοίγει ο «νέος Αστέρας»
Τον Απρίλιο του 2018 θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους επισκέπτες του ο νέος Αστέρας μετά την επένδυση που στο σύνολό της θα ξεπεράσει τα 600 εκατ. ευρώ, την οποία δρομολογεί το τουρκο-αραβικό σχήμα των νέων επενδυτών.

Σήμερα έγινε η παρουσίαση του project το οποίο περιλαμβάνει συνολικά έξι θεματικές ενότητες κι όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι επενδυτές δίνει βάση στην πολιτιστική κληρονομιά, την περιβαλλοντική προστασία, την τουριστική αξιοποίηση, την αύξηση των οικονομικών οφελών τόσο για τον ίδιο τον Αστέρα Βουλιαγμένης όσο και για την ευρύτερη περιοχή και την αύξηση των θέσεων εργασίας με την πλήρη λειτουργία του συγκροτήματος το 2018.

«Στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε τον Αστέρα ως έναν πολυτελή, υψηλών προδιαγραφών, προορισμό για τουρίστες από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή κι όλο τον κόσμο» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι των επενδυτών, προσθέτοντας ότι το έργο είναι ορόσημο και για την ίδια την ελληνική οικονομία με το σκεπτικό ότι πρόκειται για μια μεγάλη ξένη επένδυση με νέα κεφάλαια που μπαίνουν και παραμένουν στη χώρα.

Κλείσιμο
Το έργο περιλαμβάνει, όπως προαναφέρθηκε, έξι θεματικές περιοχές:

- Το ξενοδοχείο Ναυσικά: Προβλέπεται πλήρης ανακαίνιση όλων των χώρων με στόχο τελικά να περιλαμβάνει 132 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 22 σουιτών, χώρους εστίασης κτλ.

- Το ξενοδοχείο Αρίων: Επίσης προβλέπεται πλήρης ανακαίνιση με 102 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 20 σουιτών από 75-450 τ.μ., συνεδριακό κέντρο, κέντρο ευεξίας κτλ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης