Deutsche Bank: Σκέψεις για συγχώνευση με την Commerzbank;

Deutsche Bank: Σκέψεις για συγχώνευση με την Commerzbank;

Η εναλλακτική αυτή εξετάστηκε «μόνο σε θεωρητικό επίπεδο» και βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό στη σημερινή διαδικτυακή του έκδοση

Deutsche Bank: Σκέψεις για συγχώνευση με την Commerzbank;
Το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τη μεγαλύτερη ανταγωνίστριά της, την Commerzbank, φέρεται να εξέτασε η Deutsche Bank που είναι η Νο1 τράπεζα στη Γερμανία. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το περιοδικό «Manager», χωρίς, πάντως, να αναφέρει την πηγή της πληροφορίας αυτής.

Η εναλλακτική αυτή εξετάστηκε «μόνο σε θεωρητικό επίπεδο» και βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό στη σημερινή διαδικτυακή του έκδοση. Η Deutsche Bank εξετάζει παράλληλα κι άλλες προοπτικές, όπως την επανένταξη των εμπορικών υποκαταστημάτων της Postbank της που προορίζονταν για την πώληση, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό. Στελέχη τόσο της Deutsche Bank, όσο και της Commerzbank αρνήθηκαν να προβούν σε σχόλια.

Πάντως, το ίδιο το «Manager» επισημαίνει πως ακόμα και στις εσωτερικές συζητήσεις που γίνονται στην Deutsche Bank το ενδεχόμενο σύμπραξης με την Commerzbank θεωρείται ελάχιστα πιθανό.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης