Άνοδος 0,63% στο Χρηματιστήριο με στήριξη από Coca-Cola

Άνοδος 0,63% στο Χρηματιστήριο με στήριξη από Coca-Cola

Τα θετικά μεγέθη τριμήνου της Coca-Cola στήριξαν για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση το ΧΑ, με αποτέλεσμα ο Γενικός Δείκτης να ενισχυθεί 0,63% στις 576 μονάδες, ενώ ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 20,5 εκατ. ευρώ

Άνοδος 0,63% στο Χρηματιστήριο με στήριξη από Coca-Cola
Με θετικό πρόσημο έκλεισε την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας το Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά το γεγονός ότι ο τζίρος παρέμεινε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα. Θετική η επίδραση από την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, καθώς η ύφεση στο β' τρίμηνο κινήθηκε σε χαμηλότερα των εκτιμήσεων επίπεδα.

Τα θετικά μεγέθη τριμήνου της Coca-Cola στήριξαν για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση το ΧΑ, με αποτέλεσμα ο Γενικός Δείκτης να ενισχυθεί 0,63% στις 576 μονάδες, ενώ ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 20,5 εκατ. ευρώ.

«Μεικτή» εικόνα για τις τραπεζικές μετοχές, με τους τίτλους Εθνικής Τράπεζας και Τράπεζας Πειραιώς να παραμένουν αμετάβλητοι στα 0,186 και 0,132 ευρώ αντίστοιχα. Πτώση 0,57% για τη μετοχή της Alpha Bank στα 1,71 ευρώ, ενώ κατά 1,58% χαμηλότερα κινήθηκε ο τίτλος της Eurobank στα 0,436 ευρώ.

Κλείσιμο
Κέρδη άνω του 2% για την Coca-Cola HBC στα 20,08 ευρώ, με τη Jumbo να ενισχύεται άνω του 3,7% στα 11,06 ευρώ και τη ΔΕΗ να εμφανίζει άνοδο 1,8% στα 2,8 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης