Ryanair: Προβλέπει αύξηση του καθαρού κέρδους, παρά το Brexit

Ryanair: Προβλέπει αύξηση του καθαρού κέρδους, παρά το Brexit

Η ανταγωνιστική της εταιρία, easyJet PLC δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν είναι δυνατό να προχωρήσει σε εκτίμηση για την πορεία των οικονομικών της

Ryanair: Προβλέπει αύξηση του καθαρού κέρδους, παρά το Brexit
Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair Holdings PLC δήλωσε σήμερα ότι διατηρεί τη δυναμική της για να δημοσιοποιήσει θετική κερδοφόρα πορεία για φέτος, παρά την ψήφο των Βρετανών για αποχώρηση από την ΕΕ.

Ωστόσο, η εταιρία δηλώνει ότι θα πρέπει να λάβει υπόψη της, τις συνθήκες αστάθειας που διαμορφώνονται για το μέλλον, εξετάζοντας τη μεταφορά δραστηριοτήτων της από τη Βρετανία, από το χειμώνα.

Η Ryanair διατηρεί την πρόβλεψή που έκανε πριν από το δημοψήφισμα για το Brexit στις 23 Ιουνίου για αύξηση του καθαρού κέρδους κατά 13% για το οικονομικό έτος που θα λήξει το Μάρτιο του 2017, μεταξύ 1,38 δισ. ευρώ και 1,43 δισ. Ευρώ.

Κλείσιμο
Η ανταγωνιστική της εταιρία, easyJet PLC δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν είναι δυνατό να προχωρήσει σε εκτίμηση για την πορεία των οικονομικών της, στον απόηχο του Brexit, της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια, αλλά και του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Ωστόσο, η γερμανική Lufthansa αφήνει να εννοηθεί ότι θα έχει κέρδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης