e-Fresh.gr: Ψώνια online

e-Fresh.gr: Ψώνια online

Ένα αυτόνομο online supermarket όπου οι πελάτες θα βρουν πάνω από 10.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε επώνυμα brands αλλά και τοπικούς παραγωγούς, τα οποία μπορούν να παραλάβουν στο χώρο τους μέσα σε λίγες ώρες

e-Fresh.gr: Ψώνια online
Το e-Fresh.gr άνοιξε και αποτελεί ένα αυτόνομο online supermarket με σημαντικές καινοτομίες.

Δημιουργήθηκε με στόχο να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα και την ευκολία του ηλεκτρονικού εμπορίου στο χώρο των τροφίμων και ειδών super market και με διάθεση να παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία στο απαιτητικό Αθηναϊκό κοινό.

Στο e-Fresh.gr οι πελάτες θα βρουν πάνω από 10.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε επώνυμα brands αλλά και τοπικούς παραγωγούς, τα οποία μπορούν να παραλάβουν στο χώρο τους μέσα σε λίγες ώρες.

Κλείσιμο
Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέατα και γαλακτοκομικά, βρεφικά είδη και απορρυπαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, pet food, ακόμη και μικρές ηλεκτρικές συσκευές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό σε καθημερινή βάση. Οι αγορές γίνονται ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα, με δυνατότητα πληρωμής με κάρτα ή με μετρητά κατά την παράδοση σε ένα από τα πιο φιλικά και εύχρηστα sites.

Το e-Fresh.gr εξυπηρετεί παραγγελίες από μόλις 25 ευρώ και άνω, ενώ παραδίδει δωρεάν παραγγελίες αξίας άνω των 55 ευρώ. Διαθέτει πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών με τα πιο ανταγωνιστικά προνόμια της αγοράς, επιστρέφοντας 7 ευρώ ανά 200 πόντους που συγκεντρώνουν οι πελάτες από την αγορά προϊόντων. Παράλληλα το εξειδικευμένο τμήμα εταιρικών πελατών εστιάζει στις ανάγκες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας αξιοποιούν αυτοματοποιημένες λύσεις ρομποτικής τεχνολογίας, δίνοντας την δυνατότητα στον καταναλωτή να παραλάβει μια παραγγελία ακόμα και σε 2 ώρες από την υποβολή της.

Οι πληρωμές γίνονται με μετρητά, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ή PayPal για πλήρη ευελιξία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης