Κατά μέτωπο κόντρα Ελλήνων εφοπλιστών με την ΕΕ

Κατά μέτωπο κόντρα Ελλήνων εφοπλιστών με την ΕΕ

«Οι Ευρωπαίοι πρέπει να καταλάβουν ότι η ελληνική ναυτιλία ήταν είναι και θα είναι η κορυφαία στον κόσμο», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Κατά μέτωπο κόντρα Ελλήνων εφοπλιστών με την ΕΕ
«Οι Ευρωπαίοι πρέπει να καταλάβουν ότι η ελληνική ναυτιλία ήταν είναι και θα είναι η κορυφαία στον κόσμο». 

Σαφές μήνυμα προς την
ΕΕ και τα ξένα εφοπλιστικά κέντρα τα οποία θέλουν να πλήξουν την ελληνική ναυτιλία και να αναγκάσουν τις ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακές εταιρείες να μετακομίσουν στα δικά τους ναυτιλιακά κέντρα  έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης: «Νομίζω ότι αυτό που σας είπα είναι ξεκάθαρο»
συμπλήρωσε.

Με αφορμή την επίσκεψη του προεδρείο της ΕΕΕ στην έκθεση των Ποσειδωνίων και την ξενάγησή τους στους χώρους από τον εκτελεστικό διευθυντή Θόδωρο Βώκο, ο Θεόδωρος Βενιάμης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο εκθεσιακό περίπτερο της Ένωσης η οποία εφέτος γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας της.
Κλείσιμο

Αναφερόμενος στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα  ο πρόεδρος της ΕΕΕ είπε: «Ό,τι καλύτερο. Τι καλύτερο μπορούσε να ακούσει η ναυτιλία από αυτό;».

Τέλος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας που αντιμετωπίζει η ελληνική σημαία υπογραμμίζοντας ότι  η ενίσχυσή της θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης