Πρωτοποριακή εφαρμογή μειώνει το κόστος μεταφοράς σε εισαγωγές και εξαγωγές

Πρωτοποριακή εφαρμογή μειώνει το κόστος μεταφοράς σε εισαγωγές και εξαγωγές

Πρωτοποριακή εφαρμογή μειώνει το κόστος μεταφοράς σε εισαγωγές και εξαγωγές
Η nestcargo
είναι η εταιρεία που έκανε πραγματικότητα τη μείωση μεταφορικού κόστους σε εισαγωγές και εξαγωγές, και έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη 1,500 και πλέον εμπορικών και βιομηχανικών εταιρειών.

Αποτελεί την πρώτη ηλεκτρονική αγορά διεθνών μεταφορών που φέρνει σε επαφή εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις με μεταφορικές και διαμεταφορικές εταιρείες. Βοηθά επιχειρήσεις να βρουν άμεσα και αποτελεσματικά τον κατάλληλο μεταφορικό συνεργάτη για αποστολή εμπορευματικών φορτίων μέσω ξηράς, θαλάσσης και αέρος στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Κλείσιμο

Απλοποίηση της διαδικασίας των διεθνών μεταφορών μέσω της nestcargo

Οι συνιδρυτές της nestcargo, Γιάννης Παπαγεωργίου (26) και Δημήτρης Ανδριανόπουλος (29), δύο νέοι με εντυπωσιακά βιογραφικά και επιτυχίες, αναφέρουν πως η πλατφόρμα αριθμεί πάνω από 1,500 εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις που καταχωρούν εμπορευματικά φορτία, από μία μικρή κούτα έως ολόκληρα containers. Βρίσκεται σε λειτουργία ένα μόλις χρόνο και από τα δεδομένα της ηλεκτρονικής αγοράς, παρατηρήθηκε διαφορά της τάξεως του 67% στις προσφορές μεταφοράς από εταιρεία σε εταιρεία, αποδεικνύοντας τη δυναμικότητα του μεταφορικού κόστους στις διεθνείς μεταφορές. Παρά την δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας, η nestcargo είχε άμεση επιτυχία και οι ιδρυτές της είναι περήφανοι που διατηρούν την έδρα της στην Ελλάδα.

Πρόσφατα η εταιρεία εντάχθηκε στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Παπαγεωργίου "Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Εθνική Τράπεζα είναι για εμάς ένα πολύ σημαντικό γεγονός που μας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να μπορέσουμε να πάμε την υπηρεσία μας ένα βήμα πιο πάνω. Με τη βοήθεια της Τράπεζας θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πλάνο που έχουμε σχετικά με την εξέλιξη της υπηρεσίας, αλλά και την επέκταση αυτής σε γειτονικές αγορές".




Η πλατφόρμα είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή: 
- Η εισαγωγική / εξαγωγική επιχείρηση καταχωρεί τα φορτία της μέσα από μία πολύ απλή φόρμα.
- Ενημερώνονται αυτομάτως όλες οι πιστοποιημένες συνεργαζόμενες μεταφορικές επιχειρήσεις, οι οποίες ανάλογα με την διαθεσιμότητα και την πληρότητά τους κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά για τη μεταφορά του φορτίου.
- Η εμπορική επιχείρηση επιλέγει προσφορά βάσει τιμής και βαθμού αξιολόγησης της μεταφορικής εταιρείας από προηγούμενες συνεργασίες εντός της πλατφόρμας.
- Μετά το πέρας της μεταφοράς, η εμπορική επιχείρηση αξιολογεί τη μεταφορική για την ανάδειξη των πιο αξιόπιστων εταιρειών της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε εδώ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης