Σε υψηλό επτά μηνών το πετρέλαιο

Σε υψηλό επτά μηνών το πετρέλαιο

Το WTI παράδοσης Ιουλίου κέρδισε 94 σεντς ή 1,9%, για να κλείσει στα 49,56 δολ. το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης

Σε υψηλό επτά μηνών το πετρέλαιο
Στα υψηλότερα επίπεδα από τις αρχές Οκτωβρίου έκλεισαν τα συμβόλαια του πετρελαίου σήμερα, μετά τα στοιχεία που έδειξαν νέα βουτιά των αποθεμάτων αργού. Οι τιμές, ωστόσο, παρέμειναν κάτω από τα 50 δολ. το βαρέλι εξαιτίας της απροσδόκητης αύξησης των αποθεμάτων βενζίνης.

Ειδικότερα, το WTI παράδοσης Ιουλίου κέρδισε 94 σεντς ή 1,9%, για να κλείσει στα 49,56 δολ. το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης- στα υψηλότερα επίπεδα δηλαδή από τις 9 Οκτωβρίου.

Το Brent Ιουλίου κέρδισε 1,13 δολ. ή 2,3% για να κλείσει στα 49,74 δολ. το βαρέλι στο ICE του Λονδίνου.

Κλείσιμο
Η αμερικανική Υπηρεσία Ενέργειας ανακοίνωσε σήμερα ότι τα αποθέματα αργού υποχώρησαν κατά 4,2 εκατ. βαρέλια στα 537,1 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 20 Μαΐου. Αυτό ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών που περίμεναν τα αποθέματα να υποχωρήσουν κατά 2,5 εκατ. βαρέλια σε δημοσκόπηση της Wall Street Journal.

Ωστόσο, τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν κατά 2,043 εκατ. βαρέλια, διαψεύδοντας τους αναλυτές που περίμεναν να υποχωρήσουν κατά 1,1 εκατ. βαρέλια. Τέλος, τα διυλισμένα αποθέματα υποχώρησαν κατά 1,284 εκατ. βαρέλια, με τους αναλυτές να έχουν προβλέψει μικρότερη μείωση κατά 800 χιλ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης