Κομισιόν: Πρόοδος στο φορολογικό και σε σημεία του συνταξιοδοτικού

Κομισιόν: Πρόοδος στο φορολογικό και σε σημεία του συνταξιοδοτικού

«Οι επικεφαλής των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 2 Απριλίου για επανάληψη των συνομιλιών με σκοπό την ολοκλήρωσή τους το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Κομισιόν: Πρόοδος στο φορολογικό και σε σημεία του συνταξιοδοτικού
Την επίτευξη σημαντικής προόδου στη μεταρρύθμιση του φορολογικού, καθώς και σε ορισμένα σημεία του σχεδίου για το συνταξιοδοτικό αναγνώρισε η
Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά από τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας με τους επικεφαλής των θεσμών, οι οποίοι αναχωρούν σήμερα από την Αθήνα.

«Η αποστολή υπήρξε παραγωγική. Έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος ως προς τις μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος. Επιπλέον πρόοδος σημειώθηκε και σχετικά με βασικές πτυχές της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού», ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λίγο πριν το κουαρτέτο αναχωρήσει.
Κλείσιμο

Όπως τόνισε ο ίδιος, «οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν και στη διάρκεια των διακοπών του Καθολικού Πάσχα». 

«Οι επικεφαλής των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 2 Απριλίου για επανάληψη των συνομιλιών με σκοπό την ολοκλήρωσή τους το συντομότερο δυνατόν», συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης