Ανοδική αντίδραση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ανοδική αντίδραση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 1,1% στα 649 μονάδες - Ο τζίρος των συναλλαγών παρέμεινε σε πολύ χαμηλά επίπεδα φθάνοντας περί τα 25 εκατ. ευρώ



Ανοδική αντίδραση στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Ανοδική αντίδραση στις 650 μονάδες στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή, καθώς ο Γενικός Δείκτης «ξεκόλλησε» από τις 640-645 μονάδες που βρισκόταν τις προηγούμενες δύο ημέρες.

Το Xρηματιστήριο, απαλλαγμένο από τα βαρίδια των τραπεζικών μετοχών, κινείται σε θετικό έδαφος, ενώ αποδίδουν οι μετοχές που σημειώνουν υψηλά θεμελιώδη κέρδη, όπως η Aegean Airlines.

Οι επενδυτές περιμένουν τις νέες τιμές μετοχών της Eurobank, Alpha Bank και Πειραιώς, οι οποίες θα εισαχθούν στον Δείκτη από την Τετάρτη και στο μεταξύ, ο όγκος και ο τζίρος των μετοχών είναι περιορισμένος.

Σύμφωνα με τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ, οι σταθεροποιητικές κινήσεις λίγο πάνω από τη στήριξη των 638 μονάδων και κάτω από τη διαγραμματική αντίσταση της ζώνης 655 με 670 μονάδων, δεν θα κρατήσουν πολύ, καθώς με την είσοδο των 5 δισ. ευρώ από τις νέες μετοχές της Eurobank και της Alpha Bank, ο Γενικός Δείκτης θα καταγράψει πτώση χαμηλότερα κι από τη στήριξη των 612 μονάδων.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 1,1% στα 649 μονάδες. Ο τζίρος των συναλλαγών παρέμεινε σε πολύ χαμηλά επίπεδα φθάνοντας περί τα 25 εκατ. ευρώ.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης