Στάση αναμονής από τις αγορές ενόψει Συνόδου Κορυφής και Eurogroup

Στάση αναμονής από τις αγορές ενόψει Συνόδου Κορυφής και Eurogroup

Η πίεση προς την Ελλάδα να κλείσει μια συμφωνία αυξάνεται καθώς ο χρόνος τελειώνει, όπως προειδοποίησε και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ

Στάση αναμονής από τις αγορές ενόψει Συνόδου Κορυφής και Eurogroup
(Upd 12.40) Σταθεροποιητικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τρίτη ενώ τα ομόλογα κινούνται ελαφρώς ανοδικά, καθώς οι επενδυτές περιμένουν τις αποφάσεις από τη Σύνοδο Κορυφής και το Eurogroup σήμερα το απόγευμα για την Ελλάδα. 

Η πίεση προς την Ελλάδα να κλείσει μια συμφωνία αυξάνεται καθώς ο χρόνος τελειώνει, όπως προειδοποίησε και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Stoxx Europe 600 ενισχύεται λιγότερο από 0,1%, αν και νωρίτερα είχε φθάσει ως το +0,4%. Ο δείκτης υποχώρησε χθες 1,2% στον απόηχο του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα. 

Κλείσιμο
Ο FTSE MIB στο Μιλάνο και ο PSI 20 στη Λισαβόνα καταγράφουν τη μεγαλύτερη άνοδο μεταξύ των ευρωπαϊκών δεικτών σήμερα μετά τις χθεσινές σημαντικές πιέσεις. Η άνοδος του πρώτου φθάνει το 0,5% και του δεύτερου 0,6%. Ο IBEX 35 στη Μαδρίτη ενισχύεται 0,2%. 

Την ίδια ώρα μικρές απώλειες εμφανίζουν οι δείκτες στις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές. Ο FTSE 100 στο Λονδίνο χάνει 0,15%, ο DAX στη Φρανκφούρτη 0,3% και ο CAC 40 στο Παρίσι 0,45%.

Περισσότερα: Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης