Citigroup: Θέτει υπό αναθεώρηση όλες τις μετοχές του Χ.Α

Citigroup: Θέτει υπό αναθεώρηση όλες τις μετοχές του Χ.Α

Η Citi εκτιμά πως θα παραταθεί επί μακρόν το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα παραμείνουν κλειστές τόσο οι τράπεζες, όσο και το χρηματιστήριο, γεγονός τουλάχιστον ασυνήθιστο, όπως το χαρακτηρίζει, για ευρωπαϊκό κράτος και για σύγχρονη, ανεπτυγμένη οικονομία

Citigroup: Θέτει υπό αναθεώρηση όλες τις μετοχές του Χ.Α
Υπό αναθεώρηση θέτει όλες τις μετοχές του ελληνικού χρηματιστηρίου η Citigroup. Στο τελευταίο της report (6/7) για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και κυρίως της αγοράς, ιδίως μετά την επικράτηση της αρνητικής ψήφου στο δημοψήφισμα, η Citi εκτιμά πως θα παραταθεί επί μακρόν το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα παραμείνουν κλειστές τόσο οι τράπεζες, όσο και το χρηματιστήριο, γεγονός τουλάχιστον ασυνήθιστο, όπως το χαρακτηρίζει, για ευρωπαϊκό κράτος και για σύγχρονη, ανεπτυγμένη οικονομία.

"Δεδομένου του παρατεταμένου διαστήματος που το ελληνικό χρηματιστήριο παραμένει κλειστό, θέτουμε υπό αναθεώρηση όλες τις μετοχές του έως ότου ξανανοίξει η αγορά", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι στρατηγικοί αναλυτές του αμερικανικού οίκου. Και προσθέτουν: "η κίνηση αντανακλά τις ιδιαίτερα ασυνήθιστες συνθήκες της παρατεταμένης αναστολής διαπραγμάτευσης. Θα ανακοινώσουμε νέες συστάσεις και τιμές-στόχους για τις μετοχές το συντομότερο δυνατό".

Σε κάθε περίπτωση από την αρνητική αναθεώρηση των συστάσεων της Citi οι τίτλοι που πρωτίστως επηρεάζονται είναι οι: Alpha Bank, Aegean Airlines, Jumbo, Τράπεζα Πειραιώς, ΔΕΗ, Eurobank Ergasias, Folli Follie, ΕΛ.ΠΕ, ΓΕΚ, Motor Oil, ΜΕΤΚΑ, Mυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, OΠΑΠ, OTE και ΤΙΤΑΝ.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης