Ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων ΟΓΑ από τα ΕΛΤΑ

Ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων ΟΓΑ από τα ΕΛΤΑ

Άρχισαν να πιστώνονται σταδιακά και στους λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ και του ΤΕΑΔΥ οι συντάξεις

Ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων ΟΓΑ από τα ΕΛΤΑ
Άρχισαν να πιστώνονται σταδιακά και στους λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ και του ΤΕΑΔΥ οι συντάξεις. Πρόκειται για 190.000 συνταξιούχους, στους οποίους δεν είχε πιστωθεί το ποσό της σύνταξής τους.

Κανονικά γίνεται και η πληρωμή των συντάξεων ΟΓΑ μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Χιλιάδες «τυχεροί» αναμένεται να λάβουν ολόκληρη τη σύνταξή τους από τους ταχυδρόμους ή μέσω των υποκαταστημάτων.

Ειδικότερα, συνολικά 447.720 δικαιούχοι του ΟΓΑ σε όλη τη χώρα έχουν επιλέξει τα ΕΛΤΑ για την είσπραξη της σύνταξής τους και θα λάβουν όλο το ποσό της σύνταξης. Η πληρωμή θα πραγματοποιείται, όπως πάντα, είτε από τους ταχυδρομικούς διανομείς είτε από την θυρίδα συναλλαγής των ταχυδρομικών καταστημάτων, ανάλογα με την επιλογή που έχουν ήδη κάνει οι δικαιούχοι.

Σύμφωνα με τη διοίκηση των ΕΛΤΑ έστω και με μικρές καθυστερήσεις πραγματοποιείται συνεχής τροφοδοσία των υποκαταστημάτων στην περιφέρεια ώστε οι διανομείς χωρίς πρόβλημα να καταβάλλουν στους συνταξιούχους τη σύνταξη χέρι με χέρι.  

Σήμερα το πρωί πιστώθηκαν στους λογαριασμούς 20.000 δικαιούχων τα προνοιακά επιδόματα του ΟΓΑ των οποίων εκκρεμούσε η καταβολή από το 2013 και το 2014.
Κλείσιμο

Τα νέα επιδόματα θα καταβληθούν το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, όπως ήταν προγραμματισμένο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης