Nτάισελμπλουμ: Είμαστε ακόμη μακριά από συμφωνία με την Ελλάδα

Nτάισελμπλουμ: Είμαστε ακόμη μακριά από συμφωνία με την Ελλάδα

Ο επικεφαλής του Eurogroup λέει πως θέλει να τραβήξει την Ελλάδα από την άβυσσο ενώ δεν παρέλειψε να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς την Αθήνα, ξεκαθαρίζοντας ότι οι πιστωτές δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση «να συναντήσουν την Ελλάδα στα μισά του δρόμου»

Nτάισελμπλουμ: Είμαστε ακόμη μακριά από συμφωνία με την Ελλάδα
Και ενώ ως φαίνεται έιναι έτοιμο το «σχέδιο-τελεσίγραφο» στο οποίο συμφώνησαν Μέρκελ, Ολάντ, Λαγκάρντ, Ντράγκι, Γιούνκερ κατά τη χθεσινή τους συνάντηση, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αναφερόμενος στο ελληνικό ζήτημα επανέλαβε πως «είμαστε ακόμη μακριά από συμφωνία με την Ελλάδα» τονίζοντας πως η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα είναι «αργή και ανεπαρκής». Μάλιστα δεν παρέλειψε να υποστηρίξει ότι η ελληνική κυβέρνηση «θα πρέπει να είναι τίμια με τον ελληνικό λαό σε ό,τι αφορά την χρηματοοικονομική κατάσταση».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup το «ελληνικό πακέτο πρέπει να πληροί τις οικονομικές συνθήκες» ενώ όπως είπε θέλει να τραβήξει την Ελλάδα από την άβυσσο. 

Παράλληλα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ σημείωσε πως θεωρεί «πιθανή» μια συμφωνία Ελλάδας - πιστωτών. 

Επίσης δεν παρέλειψε να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς την Αθήνα, ξεκαθαρίζοντας ότι οι πιστωτές δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση «να συναντήσουν την Ελλάδα στα μισά του δρόμου».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης