Ασαφές εάν θα υπάρξει συμφωνία για τα περιφερειακά αεροδρόμια λένε οι Γερμανοί

Ασαφές εάν θα υπάρξει συμφωνία για τα περιφερειακά αεροδρόμια λένε οι Γερμανοί

«Επί του παρόντος δεν είναι βέβαιο αν και πότε το θέμα θα ολοκληρωθεί» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γερμανική εταιρεία Fraport

Ασαφές εάν θα υπάρξει συμφωνία για τα περιφερειακά αεροδρόμια λένε οι Γερμανοί
Ασαφές είναι το εάν και πότε θα ολοκληρωθεί μια συμφωνία που θα της αναθέτει τη λειτουργία 14 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων σε τουριστικούς προορισμούς αναφέρει η γερμανική εταιρεία Fraport στην παρουσίαση της έκθεσης αποτελεσμάτων της του πρώτου τριμήνου, που είναι ελαφρώς καλύτερα από τα αναμενόμενα.
   
Η Fraport, επιλέχθηκε το 2014 ως προτιμητέος πλειοδότης για τη λειτουργία 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, σε τουριστικές περιοχές όπως η Κέρκυρα.

Ωστόσο, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, η συμφωνία έχει επανέλθει στο προσκήνιο, με την Ελλάδα να επιδιώκει να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας, δήλωσε πηγή στο Ρόιτερ την περασμένη εβδομάδα.

"Επί του παρόντος δεν είναι βέβαιο αν και πότε το θέμα θα ολοκληρωθεί εν όψει της πολιτικής και μακροοικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα" δηλώνει η εταιρεία στην πρώτη τρίμηνη έκθεσή της.

Η Fraport είχε το πρώτο τρίμηνο κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) 153 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι των προβλέψεων των αναλυτών που ανέφεραν κέρδη 149 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με έρευνα του Reuters.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης