«Αρπαξαν» εισφορές 27 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Πρόνοιας

«Αρπαξαν» εισφορές 27 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Πρόνοιας

Τα μηνιαία έσοδα από τις εισφορές των δημοσίων υπαλλήλων ύψους 27 εκατ ευρώ που παρακρατήθηκαν κανονικά από τους μισθούς τους το μήνα Μάιο, αναζητεί το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων για να πληρώσει περίπου 1.000 εφαπαξ τα οποία χρωστά σε ήδη συνταξιοδοτημένους!

«Αρπαξαν» εισφορές 27 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Πρόνοιας
«Καπνός» έγιναν 27 έως 30 εκατ. ευρώ που ανέμενε το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων  να πιστωθούν σε ειδικό λογαριασμό για την πληρωμή των ΕΦΑΠΑΞ.

Αντί αυτής της παροχής προτιμήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμπληρωθεί το ποσό που έλειπε για την καταβολή των επικουρικών συντάξεων του Μαΐου στις 30 Απριλίου. Όπως κάθε μήνα, στις 27 Απριλίου  το ΓΛΚ πιστώνει το λογαριασμό του ταμείου Πρόνοιας με το σύνολο των εισφορών των δημοσίων υπαλλήλων που παρακρατούνται υπερ των ΕΦΑΠΑΞ. 

Το κονδύλιο ωστόσο δεν πιστώθηκε ως τώρα με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η καταβολή χιλίων ΕΦΑΠΑΞ όπως είχε δρομολογηθεί. 
Κλείσιμο

Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε το πρωί αναφέρθηκε το πρωτοφανές γεγονός που αποδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος ρευστότητας και αποφασίστηκε η περαιτέρω διερεύνησή του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης