Βερολίνο: Η λίστα να υποβληθεί στην πρώην τρόικα και όχι στις κυβερνήσεις

Βερολίνο: Η λίστα να υποβληθεί στην πρώην τρόικα και όχι στις κυβερνήσεις

Ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του γερμανικού ΥΠΟΙΚγια το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις διαβουλεύσεις με την Ελλάδα

Βερολίνο: Η λίστα να υποβληθεί στην πρώην τρόικα και όχι στις κυβερνήσεις
Τη δυσαρέσκεια του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών για το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις διαβουλεύσεις με την Ελλάδα, εξέφρασε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Γέγκερ. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η Ελλάδα πρέπει να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων που θα υποβληθεί στην πρώην τρόικα και όχι στις κυβερνήσεις.

«Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της Ελλάδας», υπογράμμισε, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα του ότι θα υπάρξει πρόοδος στις διαβουλεύσεις τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Γέγκερ τόνισε ότι με βάση τις σημερινές συνθήκες, δεν βλέπει την πιθανότητα σύγκλησης έκτακτου Eurogroup πριν την τακτική συνεδρίαση του στις 11 Μαΐου.

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου της Καγκελαρίας Κριστίνα Βιρτζ δήλωσε πως «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να υποβάλει οριστικές και αδιαμφισβήτητες προτάσεις μεταρρυθμίσεων».
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης