Peter Spiegel (FT): Τι λέει η γλώσσα του σώματος για τον Βαρουφάκη στο Eurogroup

Peter Spiegel (FT): Τι λέει η γλώσσα του σώματος για τον Βαρουφάκη στο Eurogroup

Ο έλληνας υπουργός δεν έκανε δηλώσεις προσερχόμενος και πήρε αμέσως τη θέση του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς να προηγηθούν «ανάλαφρες» συνομιλίες με τους συναδέλφους του

Peter Spiegel (FT): Τι λέει η γλώσσα του σώματος για τον Βαρουφάκη στο Eurogroup
Ο δημοσιογράφος των Financial Times Peter Spiegel παρατηρεί τις διαφορές στη στάση του έλληνα υπουργού Οικονομικών με αυτή των ευρωπαίων συναδέλφων του, λίγο πριν την έναρξη του Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας, το πρωί της Παρασκευής.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης προσήλθε στο χώρο της συνεδρίασης χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ αμέσως πήρε τη θέση του στο τραπέζι των συζητήσεων, δίπλα στον γγ δημοσιονομικής πολιτικής Νικόλα Θεοχαράκη που τον συνοδευει, χωρίς να προηγηθούν οι καθιερωμένες κουβεντούλες σε ανάλαφρο τόνο με τους υπολοίπους υπουργούς της Ευρωζώνης, όπως συνηθίζεται. 

Το γεγονός παρατηρεί ο Spiegel, που τουίταρε τη φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη και του Νικόλα Θεοχαράκη να περιμένουν την έναρξη των συζητήσεων, κάθε άλλο παρά γελαστοί - και μάλλον σφιγμένοι.

Κλείσιμο
«Ενώ οι άλλοι υπουργοί Οικονομικών κουβεντιάζουν, ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Νικόλας Θεοχαράκης περιμένουν την έναρξη του Eurogroup. Αφήνω την ανάλυση της γλώσσας του σώματος σε άλλους», έγραψε, υπονοώντας πολλά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης