Bild: Η Αθήνα κοροϊδεύει – Παρουσίασε τη λίστα στα ελληνικά

Bild: Η Αθήνα κοροϊδεύει – Παρουσίασε τη λίστα στα ελληνικά

Η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας

Bild: Η Αθήνα κοροϊδεύει – Παρουσίασε τη λίστα στα ελληνικά
Οι Έλληνες κοροϊδεύουν τους Ευρωπαίους με τις μεταρρυθμίσεις, γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" σχολιάζοντας πικρόχολα πως η λίστα έχει παρουσιαστεί στους εταίρους μέσω tablet στην ελληνική γλώσσα. Η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας και προσθέτει: «από τις αρχές Απριλίου, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της. Μόνο η βοήθεια της ΕΚΤ που δεν έρχεται όμως θα μπορούσε να την αποτρέψει από την χρεοκοπία. Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξακολουθεί να παίζει πόκερ και μέχρι τώρα δεν έχει υποβάλει καμία χρηστική λίστα μεταρρυθμίσεων που θα της εξασφάλιζε περαιτέρω οικονομική βοήθεια».

Η εφημερίδα "Bild" σχολιάζει πως η λίστα των μεταρρυθμίσεων έχει παρουσιαστεί στους Ευρωπαίους εταίρους με ηλεκτρονική μορφή κινητών συσκευών μέσω iPad και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα. Για την γερμανική εφημερίδα που επικαλείται Ευρωπαίο διπλωμάτη, που δεν κατονομάζεται, η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις είναι ασαφής και αναξιόπιστη.

Πάντως σε σημερινή συνέντευξή του στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Μάρδας δήλωσε ότι είναι ψέμματα αυτά που γράφει ο γερμανικός Τύπος για τη λίστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης