Πτωτικά έκλεισε η Wall Street

Πτωτικά έκλεισε η Wall Street

Φόβο έχουν προκαλέσει στις αγορές τα τελευταία γεγονότα στην Υεμένη

Πτωτικά έκλεισε η Wall Street
Παρά τις προσπάθειες ανάκαμψης, οι αμερικανικές μετοχές ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Πέμπτης με ήπιες απώλειες, δίνοντας συνέχεια στις απώλειες των τριών προηγούμενων ημερών.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πτωτικό σερί των τελευταίων δύο μηνών.

Το βλέμμα των επενδυτών παρέμεινε στραμμένο στη Μέση Ανατολή, όπου η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της ξεκίνησαν αεροπορικές επιδρομές κατά των σιιτών ανταρτών στην Υεμένη. 

Κλείσιμο
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει 5,73 μονάδες (0,03%) και βρίσκεται στις 17.722 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο 0,01% και βρίσκεται στις 4.877 μονάδες. Ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 2 μονάδων (0,09%) και βρίσκεται στις 2.063 μονάδες. 

Οι μετοχές πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών προσπαθώντας να ανακάμψουν από τις εκτεταμένες απώλειες που συσσώρευσαν στην εκκίνηση με οδηγό τον κλάδο τεχνολογίας. Ο όγκος ήταν σχετικά περιορισμένος, με τους βραχυπρόθεσμους traders, όπως τα hedge funds να ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής δραστηριότητας. 

Σημάδια σταθεροποίησης έδειξαν οι μετοχές βιοτεχνολογίας μετά το αρνητικό ράλι των προηγούμενων ημερών.

Η ένταση στη Μέση Ανατολή εντείνει την ανησυχία των επενδυτών οδηγώντας τις τιμές του χρυσού πάνω από το ψυχολογικό επίπεδο των 1.200 δολ. ανά ουγγιά. Οι τιμές του αργού βρέθηκαν να σημειώνουν ράλι έως και 6% στον απόηχο της είδησης για τις συντονισμένες αεροπορικές επιδρομές πέντε κρατών του Κόλπου και της Αιγύπτου στην Υεμένη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης