Telegraph: Η Αθήνα τρέχει πανικόβλητη να καλύψει τις υποχρεώσεις της

Telegraph: Η Αθήνα τρέχει πανικόβλητη να καλύψει τις υποχρεώσεις της

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει πως ο κ. Στουρνάρας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος η Ελλάδα να αθετήσει τις υποχρεώσεις της

Telegraph: Η Αθήνα τρέχει πανικόβλητη να καλύψει τις υποχρεώσεις της
Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε μέσο να πείσει τους πιστωτές της ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει τον Μάρτιο σύμφωνα με την Telegraph, η οποία σε νέο δημοσίευμά της για την χώρα μας αναφέρεται στις νέες δηλώσεις του προέδρου της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει πως ο κ. Στουρνάρας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος η Ελλάδα να αθετήσει τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές, ενώ τονίζει πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ζήτησε έκτακτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Όμως, σύμφωνα με την Telegraph, ο δεύτερος απέρριψε το αίτημα, κάτι πάντως το οποίο διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Σακελλαρίδης (η δήλωση του οποίου υπάρχει και στο άρθρο του βρετανικού εντύπου).
Κλείσιμο

Η εφημερίδα αναφέρεται, επίσης, στο γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης -τον οποίοι χαρακτηρίζει ως «υπουργό-ροκ σταρ»- στο Eurogroup της Δευτέρας αναμένεται να παρουσιάσει μία σειρά συγκεκριμένων προτάσεων που θα αφορούν τις μεταρρυθμίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης