Ορίστηκαν οι γραμματείς του υπ. Οικονομικών - Ο Φράγκος γγ Οικονομικής Πολιτικής

Ορίστηκαν οι γραμματείς του υπ. Οικονομικών - Ο Φράγκος γγ Οικονομικής Πολιτικής

Η γραμματεία Δημοσίων Εσόδων παραμένει ημιανεξάρητη, όπως έχω δεσμευθεί, δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης - Παρουσιάστηκαν οι εκλεκτοί της κυβέρνησης για τη στελέχωση των θέσεων - Ποιες είναι οι προτεραιότητες που μπαίνουν ανά τομέα δράσης

Ορίστηκαν οι γραμματείς του υπ. Οικονομικών - Ο Φράγκος γγ Οικονομικής Πολιτικής
Τους νέους γενικούς γραμματείς του υπουργείου Οικονομικών παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο καθηγητής Νίκος Θεοχαράκης αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής και θα μετέχει και στο Euroworking Group.

Ο καθηγητής Νίκος Φράγκος αναλαμβάνει γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών, αρμόδιος για τη διοίκηση του υπουργείου.

Κλείσιμο
Ο Μιχάλης Χατζηθεοδώρου αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων και ο δικηγόρος Δημήτρης Κλούρας γενικός γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας.

Κατά την παρουσίαση, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επιχείρησε να κλείσει το θέμα που ξέσπασε, μετά την αποκάλυψη του protothema.gr για τον περιορισμό των αρμοδιοτήτων και της ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Ο κύριος Βαρουφάκης  τόνισε ότι «η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων είναι μία ημιανεξάρτητη (ή ημιαυτοτελής) γραμματεία, εντός  του υπουργείου Οικονομικών. Έχω δεσμευτεί ότι το υπουργείο μας σέβεται την ημιαυτονομία της ΓΓΔΕ και θα την ενισχύσουμε. Με αυτό τον γνώμονα θα πορευτούμε για να είναι τα έσοδα αυτά που θα έπρεπε να είναι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης