Μάρδας: Θα υπάρξει κενό από την αναδιάταξη της φορολογικής πολιτικής

Μάρδας: Θα υπάρξει κενό από την αναδιάταξη της φορολογικής πολιτικής

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απέφυγε να πάρει θέση για τον ΕΝΦΙΑ, παραπέμποντας στις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα

Μάρδας: Θα υπάρξει κενό από την αναδιάταξη της φορολογικής πολιτικής
Αναπάντητο άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, το θέμα της κατάργησης του ΕΝΦΙΑ. Επικαλούμενος το ότι δεν μπορούν υπουργοί να κάνουν ανακοινώσεις πριν τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο κ. Μάρδας απέφυγε να πάρει σαφή θέση για το θέμα, λέγοντας ότι «είναι σε μια διαδικασία επεξεργασίας, θα τηρηθεί, αλλά πρέπει να ακουστεί πώς  θα τηρηθεί».

Εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε όμως μιλώντας στον Παραπολιτικά 90,1 ότι η αναδιάταξη στη φορολογική πολιτική μπορεί να μην έχει την απόδοση που χρειάζονται, αλλά «μπορεί να βρεθούν από αλλού χρήματα και να βελτιωθεί η κατάσταση στον προϋπολογισμό». Παράλληλα τόνισε ότι «υπάρχουν προβλήματα άμεσα τα οποία συνδέονται με κοινωνικές αδικίες που υπάρχουν και πρέπει να λυθούν, υπάρχουν προβλήματα στόχων τα οποία θα λυθούν στο άμεσο μέλλον», υπενθυμίζοντας όμως ότι το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά.

Πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση σέβεται τη σύμβαση που έχει υπογραφεί για τον προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά, χωρίς όμως να πάρει θέση για το τι θα γίνει στο μέλλον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης