Η Exotix υποβαθμίζει σε hold τα ελληνικά GDP warrants

Η Exotix υποβαθμίζει σε hold τα ελληνικά GDP warrants

Η Exotix εκτιμά πως μετά τις εκλογές θα σχηματισθεί κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ ενώ βλέπει παράταση του προγράμματος της ΕΕ και του ΔΝΤ έως τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο και διακοπή της διαπραγμάτευσης με την τρόικα

Η Exotix υποβαθμίζει σε hold τα ελληνικά GDP warrants
Σε hold υποβαθμίζει τα ελληνικά GDP warrants η Exotix, σύμφωνα με έκθεσή της με ημερομηνία την 23η Ιανουαρίου.

Η Exotix εκτιμά πως μετά τις εκλογές θα σχηματισθεί κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ ενώ βλέπει παράταση του προγράμματος της ΕΕ και του ΔΝΤ έως τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο και διακοπή της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Σύμφωνα με την έκθεση οι διαπραγματεύσεις θα συνεχίσουν σε υψηλότερο πολιτικό επίπεδο, ενώ τονίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει συμμαχίες με άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου και τη Γαλλία, ώστε να ασκηθεί πίεση στη Γερμανία για διαγραφή του χρέους.

Κλείσιμο
Ο οίκος «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ να μην εφαρμόζει πολλές από τις εξαγγελίες του, πράγμα που όπως σημειώνεται θα οδηγήσει κάποια σκληροπυρηνικά μέλη του κόμματος να αποχωρήσουν, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η Ελλάδα σε νέες εκλογές αφού ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ απολέσει την πλειοψηφία στη βουλή.

Άλλο, όχι όμως τόσο πιθανό, σενάριο είναι να μην υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και δανειστών, πράγμα πολύ αρνητικό, όπως τονίζεται για τα ομόλογα της χώρας.

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης