Wall Street: Συνεχίστηκε η άνοδος του ενεργειακού τομέα που επιστρέφει με «ράλι»

Wall Street: Συνεχίστηκε η άνοδος του ενεργειακού τομέα που επιστρέφει με «ράλι»

O Dow σημείωσε άνοδο 30 μονάδες ή 0,17% στις 17.807 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,47% στις 2.071 μονάδες ενώ ο Nasdaq κατέγραψε κέρδη 0,35% στις 4.765 μονάδες

Wall Street: Συνεχίστηκε η άνοδος του ενεργειακού τομέα που επιστρέφει με «ράλι»
Κέρδη σημειώνουν την Παρασκευή οι Αμερικανικές μετοχές, με τον Dow και τον S&P 500 να οδεύουν προς την καλύτερη εβδομάδα τους, σε σχεδόν δύο χρόνια.

"Πέραν αμφιβολίας ήταν μία συναρπαστική εβδομαδα για τις μετοχές και νομίζω ότι το ράλι που σημειώνεται στο τέλος του χρόνου είναι σε πλήρη εξέλιξη. H Fed έκανε σαφές ότι θα κάνει υπομονή και η αγορά αναθάρισε", σημειώνει στο CNBC ο Peter Cardillo, επικεφαλής αναλυτης στο Rockwell Global Capital.

O Dow σημείωσε άνοδο 30 μονάδες ή 0,17% στις 17.807 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,47% στις 2.071 μονάδες ενώ ο Nasdaq κατέγραψε κέρδη 0,35% στις 4.765 μονάδες.

Κλείσιμο
Εβδομαδιαία κέρδη 3,4% για τον S&P, τα ισχυρότερα από τον Οκτώβριο. Κέρδη σε επίπεδο εβδομάδας 3% και για τον Dow, εβδομαδιαία άνοδο 2,4% κατέγραψε ο Nasdaq. 

Οι 10 ισχυρότερες βιομηχανίες του S&P κατέγραψαν άνοδο, με τις ενεργειακές μετοχές να οδηγούν την κούρσα για τρίτη ημέρα, κάνοντας άλμα 2,3%.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης