Κύπρος: Παραδόθηκε το τερματικό καυσίμων στο Βασιλικό

Κύπρος: Παραδόθηκε το τερματικό καυσίμων στο Βασιλικό

Στο αγκυροβόλιο του Βασιλικού έφτασε σήμερα το πλοίο M/T Chance και αφού πέρασε από τους απαραίτητους ελέγχους προσδέθηκε στην προβλήτα της VTT Vasiliko Ltd (VTTV), για να εκφορτώσει φορτίο πετρελαιοειδών, που θα χρησιμοποιηθεί τις επόμενες μέρες για σκοπούς ελέγχου των συστημάτων της προβλήτας και των δεξαμενών του τερματικού

Κύπρος: Παραδόθηκε το τερματικό καυσίμων στο Βασιλικό
Παραδόθηκε από την κατασκευάστρια εταιρεία «Ιωάννου και Παρασκευαΐδης το τερματικό εισαγωγής καυσίμων στο Βασιλικό της Λεμεσού. Το έργο περιλαμβάνει 28 δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 544 χιλιάδων κυβικών μέτρων και προβλήτα δεξαμενόπλοιων που έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί πέραν των 500 πλοίων το χρόνο. Η δεύτερη φάση του τερματικού, που είναι υπό μελέτη, θα περιλαμβάνει 13 επιπρόσθετες δεξαμενές που θα αυξήσουν τη συνολική χωρητικότητα του έργου στα 849 χιλιάδες κυβικά μέτρα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2016. 

Στο αγκυροβόλιο του Βασιλικού έφτασε σήμερα το πλοίο M/T Chance και αφού πέρασε από τους απαραίτητους ελέγχους προσδέθηκε στην προβλήτα της VTT Vasiliko Ltd (VTTV), για να εκφορτώσει φορτίο πετρελαιοειδών, που θα χρησιμοποιηθεί τις επόμενες μέρες για σκοπούς ελέγχου των συστημάτων της προβλήτας και των δεξαμενών του τερματικού. 

Τα πετρελαιοειδή θα παραμείνουν στο τερματικό μέχρι την ολοκλήρωση των ελέγχων που θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα επανεξαχθούν. 

Κλείσιμο
Ακολούθως, αφού τα συστήματα και οι διαδικασίες του τερματικού περάσουν από επιτυχή έλεγχο, η εταιρεία VTTV θα το θέσει σε λειτουργία και θα είναι σε θέση να αποθηκεύσει πετρελαιοειδή και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης