Να τελειώσει η αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο ζητά το Eurogroup

Να τελειώσει η αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο ζητά το Eurogroup

Αυτό ζητήθηκε από τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης και της Τρόικας στο Euroworking group

Να τελειώσει η αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο ζητά το Eurogroup
Μεγαλύτερη ένταση στις προσπάθειες για να ολοκληρωθεί μέσα στον Δεκέμβριο η αξιολόγηση από την Τρόικα ζήτησε από τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης το Euroworking group, δηλαδή το «μίνι-Eurogroup» που προετοιμάζει το προσεχές συμβούλιο Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου.
 
Στην συνεδρίαση του Euroworking Group της Πέμπτης στις Βρυξέλες έγινε αναλυτική συζήτηση για την πορεία του ελληνικού προγράμματος  και την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα. Την χώρα μας εκποσώπησαν ο στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών κ.Αν. Αναστασάτος και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κύριος Σταύρος Παπασταύρου.
 
Όπως όλα δείχνουν, η συνάντηση των Παρισίων συνέβαλε αισθητά να διαλυθούν πολλές από τις ανησυχίες των ευρωπαίων για την πρόοδο στις συζητήσεις με την Τρόικα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων επέμειναν ότι υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη σύγκλιση, με χρονικό ορόσημο το τέλος του έτους.
 
Κλείσιμο
Για το σκοπό αυτό, οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων  ζήτησαν από την τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση να εργαστούν εντατικά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση εντός του Δεκεμβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης