Με πτώση το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου

Με πτώση το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου

Σήμερα το χρηματιστήριο κινήθηκε ανεξάρτητα ανοδικά, αλλά δεν βγήκαν πωλήσεις και αργότερα η αγορά οδηγήθηκε σε ρευστοποιήσεις

Με πτώση το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου
Η αγορά περιμένει καλά νέα από τα μπιστρό των  Παρισίων σχετικά με την συμφωνία με την Τρόικα διότι σε διαφορετική περίπτωση ο καφές θα είναι πικρός και δεν θα έχει... κρουασάν. Εξάλλου η συμφωνία με τους Τροϊκανούς επηρεάζει σημαντικά τη χώρα καθώς για όσο διάστημα δεν εξηγείται στους επενδυτές τι θα γίνει με την πιστοληπτική γραμμή, τα ελληνικά ομόλογα θα διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα. 

Από την περασμένη Παρασκευή το επιτόκιο έχει πέσει κάτω από τα 8%, αλλά αν οι αγορές άκουγαν αναλυτικά τι θα γίνει τότε το spread θα μηδενιζόταν. 

Πάντως, οι αγορές δεν ακούνε τα περί συμφωνίας, ούτε για την Τρόικα, ούτε για την αναβάθμιση. Σήμερα το χρηματιστήριο κινήθηκε ανεξάρτητα ανοδικά, αλλά δεν βγήκαν πωλήσεις και αργότερα η αγορά οδηγήθηκε σε ρευστοποιήσεις. Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε πτώση 0,50% στις 990,11 μονάδες. Βουτιά 3,46% για την Eurobank στα 0,279 ευρώ. Με οριακή πτώση 0,18% για την Alpha bank στα 0,559 ευρώ. Κέρδη 1,47% για τον Μυτιληναίο στα 6,21 ευρώ. Με άνοδο 0,51% ο Οπαπ στα 9,85 ευρώ. Κέρδη  1,02% ο ΟΤΕ στα 9,95- ύστερα απο τις πληροφορίες για την αγορά του 10% από την Deutsche Telecom. Στα 77,4 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι συνολικές συναλλαγές.                                                    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης