Βρούτσης: Μετά το Μάρτιο δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για ρύθμιση

Βρούτσης: Μετά το Μάρτιο δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για ρύθμιση

Δεν υπήρξε καθυστέρηση εκ μέρους της κυβέρνησης ως προς την κατάθεση της ρύθμισης καθώς «ο  χρόνος είναι ο πιο κατάλληλος», ανέφερε ο υπουργός 

Βρούτσης: Μετά το Μάρτιο δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για ρύθμιση
Την αδυναμία καταβολής συντάξεων θα αντιμετώπιζαν τα ασφαλιστικά ταμεία σε περίπτωση που η τροπολογία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές δεν προέβλεπε ότι βασική προϋπόθεση ένταξης στην ρύθμιση αποτελεί η εξυπηρέτηση των τρεχουσών υποχρεώσεων.

 Αυτό υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στην Βουλή απαντώντας στην κριτική που ασκείται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Πέραν αυτού ο υπουργός ανέφερε ότι δεν υπήρξε καθυστέρηση εκ μέρους της κυβέρνησης ως προς την κατάθεση της ρύθμισης καθώς «ο  χρόνος είναι ο πιο κατάλληλος. Η οικονομία μας κάνει την στροφή από την ύφεση προς στην ανάπτυξη».

Πρόσθεσε ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν να ενταχθούν στην ρύθμιση καθώς με το πέρας του πεντάμηνου δεν θα επανέλθει το πάγιο καθεστώς των πέντε δόσεων.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών έχουν την ευκαιρία να μπουν στην μεγάλη και γενναία ρύθμιση που φέρνουμε προς ψήφιση» είπε για συμπλήρωσε «Ανοίξαμε το παράθυρο για πέντε μήνες. Μετά το πεντάμηνο δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία. Το κράτος πρέπει να κάνει νέο ξεκίνημα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης