Οι 25 πολυεθνικές που προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Οι 25 πολυεθνικές που προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Google, SAS Institute και NetApp οι απόλυτοι «παράδεισοι» για κάθε εργαζόμενο - Δείτε τη λίστα

Οι 25 πολυεθνικές που προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον
Στην πρώτη θέση των 25 πολυεθνικών εταιρειών που ξεχωρίζουν το 2014 για το εργασιακό τους περιβάλλον βρίσκεται η Google, σύμφωνα με το Great Place to Work®, μία εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης, με διεθνή παρουσία, η οποία βοηθά οργανισμούς και εταιρείες να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη εργασιακής κουλτούρας εμπιστοσύνης.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν η SAS Institute και η NetApp, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι τρεις από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύτηκαν (Microsoft, Diageo, MARS) το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα. 

Η λίστα με τις καλύτερες πολυεθνικές «World's Best Multinational Workplaces» στηρίζεται στα δεδομένα της έρευνας Best Workplaces που έγινε για τις επιμέρους εθνικές λίστες που συντάσσει το Great Place to Work® και αφορά σε περίπου 50 χώρες, μεταξύ των οποίων από το 2003 και η Ελλάδα. Μια εταιρεία για να ενταχθεί σε αυτή τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε 5 εθνικές λίστες Best Workplaces ανά τον κόσμο, να απασχολεί το λιγότερο 50 άτομα σε κάθε χώρα που διακρίνεται, να έχει τουλάχιστον 5000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία. 

Κλείσιμο
Κάθε χρόνο, το Great Place to Work® καταγράφει και αναλύει τις απόψεις τους για το εργασιακό περιβάλλον των εταιρειών τους, σε περισσότερους από 5 εκατ. εργαζομένους, από περίπου 7.200 επιχειρήσεις και οργανισμούς που απασχολούν συνολικά πάνω από 16 εκατ. εργαζομένους παγκοσμίως.

Δείτε τη λίστα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης