Αποχωρεί ο Στεφανάδης από τη θέση του προέδρου του ΣΟΕ

Αποχωρεί ο Στεφανάδης από τη θέση του προέδρου του ΣΟΕ

Επισήμως ο κύριος Στεφανάδης απομακρύνεται ευσχήμως «δια της αναβαθμίσεως» για άλλη θέση στον κρατικό μηχανισμό - Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο  γγ του ΥΠΟΙΚ κ.Αναστασάτος

Αποχωρεί ο Στεφανάδης από τη θέση του προέδρου του ΣΟΕ
Τον δρόμο για αντικατάσταση του προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και  στενού συνεργάτη του Γκίκα Χαρδούβελη, κυρίου Χριστόδουλου Στεφανάδη, ανοίγει τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Στεφανάδης πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του ΣΟΕ. Η τροπολογία ορίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών με απόφασή του θα μπορεί να αναθέτει τα καθήκοντά του (προσωρινά τουλάχιστον) στον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, δηλαδή στον κύριο Αναστάσιο Αναστασάτο.
 
Επισήμως ο κύριος Στεφανάδης απομακρύνεται ευσχήμως «δια της αναβαθμίσεως» για άλλη θέση στον κρατικό μηχανισμό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, μεν που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, ο πραγματικός λόγος είναι η δυσαρέσκεια για το πρόσωπό τους στους μόλις 4 μήνες της θητείας του από το πρωθυπουργικό περιβάλλον καθώς και από τους ευρωπαίους ομολόγους του που μετέχουν στο Euro-working Group.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης