«Θρίλερ» με τις αλλαγές στα κόκκινα δάνεια

«Θρίλερ» με τις αλλαγές στα κόκκινα δάνεια

Η Τρόικα ζητά ανατροπή του σχεδίου νόμου και πρόσθετους ελέγχους όχι μόνον για τις 943 μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και για τις μικρομεσαίες -και κυρίως για όσες έχουν κι άλλα δάνεια εκτός από επιχειρηματικά

«Θρίλερ» με τις αλλαγές στα κόκκινα δάνεια
Έντονη κινητικότητα υπήρξε καθ' όλη την προηγούμενη εβδομάδα αναφορικά με το κρίσιμο για την κοινωνία θέμα των κόκκινων δανείων, στον απόηχο του ευρύτερου οικονομικού προβλήματος που αναδύεται.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με διαρροές, η κυβέρνηση φερόταν να επανεξετάζει πλήρως το σχέδιο νόμου που πρόσφατα κατατέθηκε κάτω από τις πιέσεις κυρίως της τρόικας, αλλά και των τραπεζών, οι οποίες χαρακτήριζαν τις παρεμβάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης «υπερβολικά θετικές για τους δανειολήπτες». 

Οντως, οι προτάσεις που ο κ. Νίκος Δένδιας με την ομάδα του έκαναν, και τις οποίες είχε παρουσιάσει στο σύνολό τους το οικονομικό site newmoney.gr, είχαν αφουγκραστεί σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Κι ενώ η Τρόικα είχε προβάλει ενστάσεις μόνο ως προς τις μεγάλες επιχειρήσεις ζητώντας πρόσθετους ελέγχους για τα χρέη 943 εταιρικών σχημάτων, πηγές αναφέρονται σε παρέμβαση της τελευταίας στιγμής αναφορικά με τις ρυθμίσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης