Ποιος CEO υπήρξε άστεγος και ζητιάνευε για να φάει;

Ποιος CEO υπήρξε άστεγος και ζητιάνευε για να φάει;

Ο Dan Schulman φορούσε βρώμικο τζιν και ένα ταλαιπωρημένο t-shirt, ενώ ήταν και αξύριστος για μία εβδομάδα

Ποιος CEO υπήρξε άστεγος και ζητιάνευε για να φάει;
Ο Dan Schulman, ο CEO και πρόεδρος της PayPal, θεωρεί τον εαυτό του καλό πωλητή. Αλλά αυτή του η άποψη καταρρίφθηκε όταν αναγκάστηκε να ζήσει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ζητιανεύοντας για φαγητό.

“Κανείς δεν μου έδινε σημασία στους δρόμους. Θεωρώ τον εαυτό μου επικοινωνιακό τύπο και καλό πωλητή. Αλλά έπειτα από πέντε ώρες ζητιανιάς, δεν είχα συγκεντρώσει ούτε ένα δολάριο”, είχε γράψει το 2009 στους New York Times.

Ο Schulman, που ήρθε στην PayPal από την American Express, και ήταν CEO της Virgin Mobile από το 2001 έως το 2009, δεν ήταν αληθινός άστεγος. Αλλά συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον οργανισμό StandUp For Kids, που βοηθά άστεγους νέους.

Κλείσιμο
Προκειμένου να έχει μια καλύτερη εικόνα για το πώς ζουν οι άνθρωποι που καλείται να βοηθήσει ο οργανισμός, πέρασε 24 ώρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, χωρίς χρήματα, χωρίς κινητό, χωρίς ρολόι και μόνο με μια κουβέρτα στους ώμους του, για να προστατευτεί από το κρύο.

Ο Schulman φορούσε βρώμικο τζιν και ένα ταλαιπωρημένο t-shirt, ενώ ήταν και αξύριστος για μία εβδομάδα. Τα μοναδικά χρήματα που είχε για να αγοράσει φαγητό ήταν αυτά που συγκέντρωσε ζητιανεύοντας.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης