Δείτε τα 59 καταστήματα των ΕΛΤΑ που μπορείτε να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ

Δείτε τα 59 καταστήματα των ΕΛΤΑ που μπορείτε να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ

Θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 20:30 το βράδυ - Ανοικτά μέχρι τις 18:00 και 70 υποκαταστήματα της Εθνικής σε όλη τη χώρα

Δείτε τα 59 καταστήματα των ΕΛΤΑ που μπορείτε να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ
Μέχρι τις 20:30 το βράδυ θα μπορούν οι πολίτες να εξοφλούν τις βεβαιωμένες οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος, καθώς παραμένουν ανοιχτά 59 καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ειδικά για την εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Στο κεντρικό γραφείο των ΕΛΤΑ στο Σύνταγμα νωρίς το απόγευμα της Τρίτης βρίσκονταν πλήθος κόσμου που περίμενε υπομονετικά για να εξοφλήσει τις πληρωμές, καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ αλλά και της δεύτερης δόσης του φόρου εισοδήματος της οικονομικής χρήσης 2014.

Κλείσιμο




Δείτε εδώ τα καταστήματα των ΕΛΤΑ που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο

Στα καταστήματα των ΕΛΤΑ που παραμένουν ανοικτά, οι ουρές πάντως ήταν μεγάλες και η αναμονή έφτανε τουλάχιστον τη μία ώρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Αιόλου, στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα τα ταμεία εξυπηρετούσαν το νούμερο 486, ενώ το ειδικό μηχάνημα έδινε στους πελάτες νούμερα μετά το 660, κάτι που σημαίνει ότι περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονταν στην ουρά. 

«Είμαι εδώ από τις 4 περιμένοντας να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ, είμαι ήδη 40 λεπτά, υπολογίζω ακόμα ένα εικοσάλεπτο, τουλάχιστον», είπε ένας - υπομονετικός - πολίτης στο protothema.gr.

Εκτός από τα ΕΛΤΑ και η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε πως 70 καταστήματα σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν σήμερα με διευρυμένο ωράριο και θα κλείσουν στις 18:00.

Δείτε εδώ τα καταστήματα της ΕΤΕ που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο.

Από το πρωί, σημειώθηκε το αδιαχώρητο στα περισσότερα υποκαταστήματα τραπεζών, καθώς οι πολίτες σχημάτιζαν ουρές δεκάδων μέτρων σε κάποιες περιπτώσεις. 

Εν τω μεταξύ, σήμερα στις τράπεζες έσπευσαν και συνταξιούχοι για να πάρουν τη σύνταξή τους και παράλληλα να καταβάλουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.
Τα πράγματα πήραν δυστυχώς τραγική τροπή όταν ένας 70χρονος άντρας που περίμενε σε τράπεζα λιποθύμησε και λίγο αργότερα κατέληξε (διαβάστε περισσότερα εδώ).
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης