Τουρκολιάς: Η οικονομική ανάκαμψη είναι πλέον πραγματικότητα

Τουρκολιάς: Η οικονομική ανάκαμψη είναι πλέον πραγματικότητα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας μίλησε στα εγκαίνια του νέου κτηρίου των χειρουργείων του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός»

Τουρκολιάς: Η οικονομική ανάκαμψη είναι πλέον πραγματικότητα
Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς στην ομιλία του στα εγκαίνια του νέου κτηρίου των χειρουργείων του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», η κατασκευή και ο εξοπλισμός των οποίων ολοκληρώθηκε με δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου εγκαινίασε ο υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, με το έργο αυτό «Ο Ευαγγελισμός» εισέρχεται σε μία νέα εποχή.

Σε ένα νέο κτήριο πέντε επιπέδων, εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής και με μοναδικές δυνατότητες, δημιουργήθηκαν δεκαπέντε νέα σύγχρονα χειρουργεία με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας όπως αντιβακτηριδιακοί τοίχοι corian, χειρουργικοί προβολείς Led και ειδικός κλιματισμός για ασηψία.

Κλείσιμο
Ο κ. Τουρκολιάς αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη γενικότερη πορεία της χώρας, σημείωσε ότι «για πρώτη φορά, στα τελευταία έξι χρόνια, μπορούμε, σε ρεαλιστική βάση, να οραματιστούμε την επόμενη μέρα για τη χώρα μας».

Οι τράπεζες πρέπει να αναδείξουν και να συνδέσουν μορφές χρηματοδότησης, που να εναρμονίζονται απόλυτα με τον κοινωνικό στόχο μίας υγιούς οικονομίας. Ανεξάρτητα από το βαθμό ή το εύρος ευθύνης τους, οι τράπεζες πρέπει να δείξουν κατανόηση και θετική στάση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις και νοικοκυριά, πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης