ΣΕΒ: «Όχι» σε μονομερή διαγραφή του χρέους

ΣΕΒ: «Όχι» σε μονομερή διαγραφή του χρέους

Δεν δεχόμαστε μονομερείς ενέργειες για το χρέος που θα έχουν επίπτωση στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, τόνισε ο Θεόδωρος Φέσσας

ΣΕΒ: «Όχι» σε μονομερή διαγραφή του χρέους
Τη διαφωνία του ΣΕΒ με το ενδεχόμενο μονομερής διαγραφής του χρέους διατύπωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου Θεόδωρας Φέσσας μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε προτάσεις που αφορούν τη διαχείριση του δημοσίου χρέους χωρίς να υπάρξει επίπτωση στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και χωρίς να έχουμε επιπτώσεις στη σταθερότητα, ειδικά σε αυτή την περιοχή που βρισκόμαστε σε αστάθεια»

Παράλληλα υποστήριξε ότι ο ΣΕΒ «ουδέποτε έθεσε – κι όταν υπήρξε η κατάργηση του κατώτατου μισθού- ουδέποτε είχε θέσει θέμα κατώτατου μισθού. Οι επιχειρήσεις του ΣΕΒ πληρώνουν πολύ παραπάνω από τον κατώτατο μισθό των 751 ευρώ».

Κλείσιμο
«Θεωρούμε ότι οι καλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι δίνουν ώθηση στις επιχειρήσεις τις οποίες εργάζονται. Από και πέρα όμως, το θέμα της δημοσιονομικής πειθαρχίας είναι πολύ γενικότερο για να μείνει μόνο στον κατώτατο μισθό», σημείωσε ο κ. Φέσσας.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης