Λαζαρίδης: Ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος όταν έμαθε για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ

Λαζαρίδης: Ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος όταν έμαθε για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ

Ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον πρωθυπουργό (σ.σ. το γραφείο του βρίσκεται δίπλα από του κ.Σαμαρά)  και ενημερώνεται εκ των έσω για τις τρέχουσες εξελίξεις είπε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης ότι ο πρωθυπουργός όταν ενημερώθηκε σχετικά για τα προβλήματα του ΕΝΦΙΑ έγινε έξαλλος

Λαζαρίδης: Ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος όταν έμαθε για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ
Ο βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, αναφερόμενος στο χάος που δημιουργήθηκε με τους αρχικούς υπολογισμούς του ΕΝΦΙΑ σχολίασε σε πρωινή εκπομπή του Mega τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο Αντώνης Σαμαράς όταν έμαθε για τα λάθη του ΕΝΦΙΑ.

Ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον πρωθυπουργό (σ.σ. το γραφείο του βρίσκεται δίπλα από του κ.Σαμαρά)  και ενημερώνεται εκ των έσω για τις τρέχουσες εξελίξεις είπε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης ότι ο πρωθυπουργός όταν ενημερώθηκε σχετικά για τα προβλήματα του ΕΝΦΙΑ έγινε έξαλλος.

Κλείσιμο


«Παλεύουμε για να βρεθεί λύση στον ΕΝΦΙΑ και για τα ανοίκιαστα ακίνητα. Έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε για ό,τι έγινε, αλλά προέχουν οι διορθώσεις του φόρου οι οποίες θα κατατεθούν την άλλη εβδομάδα στη Βουλή γιατί έχουν βρεθεί ακόμη δυο τρία πράγματα» επισήμανε, μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι «πάμε στο Παρίσι και στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για να πετύχουμε πράγματα, όχι για να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης