Wall Street: Πτώση για τις αμερικανικές μετοχές με το βλέμμα στην Ουκρανία και τα data

Wall Street: Πτώση για τις αμερικανικές μετοχές με το βλέμμα στην Ουκρανία και τα data

Kάτω από το ρεκόρ των 2.000 μονάδες o S&P 500

Wall Street: Πτώση για τις αμερικανικές μετοχές με το βλέμμα στην Ουκρανία και τα data
Απώλειες καταγράφουν οι αμερικανικές μετοχές την Πέμπτη, οδηγώντας τον S&P 500 κάτω από το ρεκόρ των 2.000 μονάδες, με φόντο τις ανησυχίες για την κλιμάκωση της έντασης στην Ουκρανία και τα στοιχεία για την αμερικανική οικονομία και την αγορά εργασίας.

"Τα πρόσφατα στοιχεία για την αμερικανική οικονομία είναι θετικά, όμως αλλά είμαστε μέρος του κόσμου και είναι δύσκολο η αμερικανική οικονομία να αποσυνδεθεί (για πάρα πολύ καιρό από τον υπόλοιπο κόσμο - γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία)", αναφέρει ο Paul Karos, επικεφαλής portfolio manager στο Whitebox Mutual Funds.

"Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να φουντώσει η κατάσταση στις σχέσεις Ουκρανίας - Ρωσίας, για να βρούμε έναν λόγο να πουλήσουμε", αναφέρει ο Nick Raich, CEO στο Earnings Scout.

Η βελτιωμένη κατάσταση της ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας για το δεύτερο τρίμηνο "δεν είναι έκπληξη, δεδομένου ότι είχαμε καλύτερα του αναμενόμενου εταιρικά κέρδη. Αλλά αυτό που είναι σημαντικό επίσης είναι ότι ένας μικρός αριθμός εταιρειών που έχουν ανακοινώσει τα εταιρικά τους κέρδη εδώ και τρεις εβδομάδες, δείχνουν πως υπάρχει εξασθένηση των εταιρικών κερδών για το τρίτο τρίμηνο", προσθέτει ο Raich.

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
newmoney.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης