«Ryanair»: Bussines class για... φτωχούς

«Ryanair»: Bussines class για... φτωχούς

Δωρεάν μια αποσκευή ,η επιλογή της θέσης και η αλλαγή του εισιτηρίου. Όμως νερό, ποτά και γεύμα θα χρεώνονται επιπλέον 

«Ryanair»: Bussines class για... φτωχούς
«Business class» εισιτήρια προσθέτει από σήμερα σε όλες τις πτήσεις της η «Ryanair».

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, παρατηρώντας πως το 25% των επιβατών της ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους και θέλοντας να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά και να προσελκύσει νέες καταναλωτικές ομάδες, εντάσσει στα καθημερινά της δρομολόγια το ναύλο «Ryanair Business Plus», προσφέροντας στους Ευρωπαίους εμπορικούς ταξιδιώτες, εξατομικευμένα ταξιδιωτικά οφέλη.

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης, ανέρχεται στα 69.99 ευρώ και όσοι επιβάτες προτίθενται να ταξιδέψουν με «business class» θα επωφελούνται από συγκεκριμένα οφέλη, όπως συμβαίνει άλλωστε στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο.

Κλείσιμο
Οι ταξιδιώτες, με τον ναύλο «Ryanair Business Plus», θα έχουν ελαστικότητα στην αλλαγή του εισιτηρίου τους, ενώ στην οικονομική θέση  προκειμένου να αλλάξει η ώρα ή η ημέρα της πτήσης πρέπει να καταβάλουν επιπλέον χρήματα.

Ακόμη, το διακεκριμένο εισιτήριο της «Ryanair Business Plus» περιλαμβάνει στα 69,99 ευρώ και την μεταφορά αποσκευών μέχρι και 20 κιλά -κάτι που χρεώνεται ξεχωριστά στην οικονομική θέση. 

Στα εξατομικευμένα ταξιδιωτικά οφέλη, που προσφέρει το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης συμπεριλαμβάνονται ακόμη: η  χρήση της λωρίδας προτεραιότητας στον έλεγχο χειραποσκευών σε επιλεγμένα αεροδρόμια, αλλά και η επιβίβαση κατά προτεραιότητα.

Παρά τις ανέσεις που προσφέρει στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια της πτήσης οι επιβάτες  θα πληρώνουν, όπως όλοι, ξεχωριστά για τα ποτά και τρόφιμα που πρόκειται να καταναλώσουν, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες που το γεύμα περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου, τόσο στην διακεκριμένη όσο και στην οικονομική θέση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης