Τι λέει η έκθεση της JP Morgan για την αναβάθμιση του ΟΤΕ

Τι λέει η έκθεση της JP Morgan για την αναβάθμιση του ΟΤΕ

Επανέρχεται η μείωση του ρίσκου της Ελλάδας - Η συνεχιζόμενη ομαλοποίηση της μακροοικονομικής εικόνας στη χώρα και το περιορισμένο πολιτικό ρίσκο σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα αναμένεται να στηρίξουν τη μετοχή, τονίζεται στην έκθεσή της 

Τι λέει η έκθεση της JP Morgan για την αναβάθμιση του ΟΤΕ
Μείωση του ρίσκου της χώρας, που ανεβάζει τον πήχυ για το ελληνικό χρηματιστήριο διαπιστώνει η JP Morgan, όπως προκύπτει από σημερινή έκθεσή της για τον ΟΤΕ, ο οποίος αποτελεί benchmark για το ΧΑ. Η συνεχιζόμενη ομαλοποίηση της μακροοικονομικής εικόνας στη χώρα και το περιορισμένο πολιτικό ρίσκο σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα αναμένεται να στηρίξουν τη μετοχή, τονίζεται.

Σύμφωνα με τη JP Morgan, ο ΟΤΕ είναι ένας σχετικά ασφαλής τρόπος να αποκτήσει κανείς έκθεση στην Ελλάδα, με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας και ρευστότητας asset, με χαμηλό δανεισμό.

Η μείωση του ρίσκου στην Ελλάδα
Κλείσιμο

Όπως εξηγούν οι αναλυτές, το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου αποτέλεσε μια σημαντική νίκη για το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τον κυβερνητικό συνασπισμό. Το σημαντικότερο στοιχείο ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ τα πήγε καλύτερα των προβλέψεων στις ευρωεκλογές, περιορίζοντας τις ανησυχίες για μία απόσυρσης της στήριξης του κόμματος στην κυβέρνηση, που θα μπορούσε να προκαλέσει βραχυπρόθεσμη αναταραχή.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης